Android Market krijgt in eerste kwartaal 2009 betaalde apps

De leek er al bij te komen: Android bezit de iPhone ingehaald wanneer het gaat om dataverkeer op smartphones in de VS. Dat blijkt uit cijfers van AdMob, dezelfde bureau dat reclamebanners boven applicaties plaatst en daarmee ook cijfers verzameld. AdMob geeft geen volledig overzicht van de smartphone-markt, daardoor ze niet op allemaal platformen actief zijn, maar een vergelijking tussen Android en iPhone is wél te maken. Android ben nu goed voor 46% van het webverkeer boven de VS. De iPhone is afgezakt naar 39%. Maar wijst dat daarginds ook op dat daarginds meer Android- dan iPhone-gebruikers zijn? Die conclusie kun je niet zo makkelijk trekken.

De eerste specificaties van een nieuw LG-toestel met typenummer LG-D725 is uitgelekt. Mogelijk gaat u om de mini-variant van de LG G3, u aankomende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant dat nog niet officieel is onthuld. Ook over de LG G3 Mini is nog weinig bekend. Mogelijk zijn het toestel voorzien betreffende een 720p-scherm en een 8-megapixel-camera die foto’s schiet met een maximale resolutie van 3264 bij 2248 pixels. Welke schermafmeting de toestel heeft, is niets bekend. De LG G2 Mini is met is 4, 7 inch-display gratis bepaald ‘mini’ te noemen; wellicht is zijn opvolger iets compacter.

Samsung is zich bewust van het potentieel beveiligingsprobleem met betrekking tot de Exynos-processor en pakt dit zo snel mogelijk bij via een software-update. »¿ Glazier Holmstrom from Summerside, really loves frisbee golf – frolf, boom beach nieuws and crafts. Will shortly embark on a contiki tour which will cover visiting the State Historical and Cultural Park “Ancient Merv”.U probleem kan alleen voortkomen wanneer een kwaadwillige app op de betreffende apple iphone 4 actief is, maar het beveiligingslek heeft geen invloed op apparaten die enkel betrouwbare en geverifieerde apps draaien. Samsung zal nauw blijven toezien op de situatie totdat de software-fix naar alle mobiele iphone 4 is verspreid.

Samsungs succesvolle vlaggenschip wordt binnenkort beschikbaar bij vier nieuwe kleuren: Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black en Titanium Grey. Dat meldt Samsung op hun blog. De Galaxy S III is op dit moment alleen in de kleuren Pebble Blue en Marble White beschikbaar voor de klanten. De nieuwe kleuren is volgens Samsung weer geïnspireerd op de natuur, waarbij de back covers nog steeds van het gladde en sterke materiaal zijn gemaakt: het zogeheten Hyperglaze. De nieuwe kleuren zullen rond oktober in de winkel liggen en hetzelfde prijskaartje als de huidige Galaxy S III brengen. Amber Brown

Qua interne specificaties is er genkel verschil tussen de zwarte en een witte Galaxy S II. Dat zegt dat de witte variant ook een 4, 3 inch Super AMOLED Plus beeldscherm gaat krijgen bij een resolutie van 800×480 en een dual-core één, 2 GHz processor. Daar gingen ook geruchten datgene Samsung bezig was aan een verbeterde versie van de Galaxy S II, maar het lijkt datgene de witte versie enkel een andere kleur zullen hebben.

Samsung Nederland laat in een reactie tegenover NU. nl weten dat ze blij zijn met de uitspraak: “Apple was niet de eerste die een tablet ontwierp bij een rechthoekige vorm en afgeronde hoeken. De oorsprong van de geregistreerde designfeatures van Apple is erbij gratis Boom Beach diamanten vinden in talrijke voorbeelden van ‘prior art’. Geen enkel bedrijf zou het monopolie moeten hebben bij algemene ontwerpen, omdat wij zo vooruitgang en innovatie in de industrie beperken. ”

Een verschillende interessante feature is Doze, waarbij slimme bewegingsdetectie wordt gebruikt om te beschouwen of je Android-toestel ben verplaatst. Als dat gratis het geval is, dan wordt de slaapstand ingeschakeld. Die verbruikt minder data en energie, wat er in theorie voor zorgt dat Android-toestellen twee keer zo langdurig kunnen doen met één volle acculading.

Advertenties